Menu


Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/thoresentranspor/public_html/templates/gk_storebox/lib/framework/helper.layout.php on line 148

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/thoresentranspor/public_html/includes/application.php on line 539

Om Thoresen Transport AS

Thoresen Transport AS er et veletablert transport- og spedisjonsfirma lokalisert ved containerhavna i Larvik, og med en avdeling på Stensarmen i Tønsberg. Firmaet ble etablert i 1982 og har i dag tretten godt kvalifiserte medarbeidere innen fagfelt som nasjonal og internasjonal transport, containertransport og fortolling/spedisjon.

Thoresen Transport AS har i de senere årene hatt en jevn og god utvikling. Vi har som mål og være en leverandør av god kvalitet og service. Med solid lokal forankring er vi alltid tilgjengelige for våre kunder. Sammen med våre lokale og internasjonale samarbeidspartnere dekker vi hele transportsegmentet og vi kan tilby konkurransedyktige priser og løsninger på alle områder.

Vi håper og tror at vi igjennom våre motiverte medarbeidere vil være en partner å satse på, for å ivareta deres transportbehov både nå og i fremtiden.